Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak'ta askeri nöbet kulübesine ateş açıldı

Şırnak'ta askeri nöbet kulübesine ateş açıldı

GÜNDEM Haberleri

Silopi'de PKK yanlısı 4-5 kişilik grup kışladaki nöbet kulübesine taciz ateşinde bulundu, nöbetçilerin uyarı ateşi üzerine saldırganlar bölgeden uzaklaştı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bölücü terör örgütü yanlısı 4-5 kişilik bir grup, kışladaki nöbet kulübesine taciz ateşinde bulundu, nöbetçilerin uyarı ateşi üzerine saldırganlar bölgeden uzaklaştı. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgi verildi. Buna göre, Şırnak'ın Silopi ilçesinde bölücü terör örgütüne yanlısı yüzleri kapalı 4-5 kişilik bir grup tarafından General Zeki Durlanık Kışlası Lojmanlarının kuzeyinde yer alan Şehit Harun Boy Mahallesindeki bir sokaktan, kışladaki bir nöbet kulübesine ilk olarak 25-30 civarında havai fişek, ardından da uzun namlulu silahlarla 50-60 el ateş açıldı.
Nöbetçilerin havaya uyarı ateşi açması üzerine saldırganlar kaçarak bölgeden uzaklaştı.
Olay sonrasında Kışla Ani Müdahale Kuvveti, bir Kobra aracı ile kışlada ateş edilen mevkiye sevk edilerek, bölge kontrol altına alındı, olayda herhangi bir zayiat ve hasar meydana gelmedi. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.
-Arama kurtarma faaliyetleri
İzmir Yeni Foça, Aslan Burnu açıklarında içerisinde iki kişi bulunan bir balıkçı teknesi karaya oturdu.
Yardım talebi üzerine bölgeye intikal eden Sahil Güvenlik Komutanlığına ait unsurlar tarafından icra edilen arama kurtarma faaliyeti sonucunda, iki kişi kurtarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...