Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya'da katliam gibi kaza, bir aile yok oldu

/ Kaynak: İHA
Antalya'da katliam gibi kaza, bir aile yok oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'nın Demre ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında aynı aileden üç kişi hayatını kaybetti.

Anne ,baba ve oğul kaza sonrası olay yerinde can verirken, yardım eden vatandaşlar anne Nilgün Uçar'ın oğlu Deniz Uçar'a sarılmış vaziyette bulunduğunu söyledi. nbsp;Edinilen bilgiye göre kaza, bugün saat 12.30 sıralarında Demre-Finike karayolunun 15. kilometresi Vites Burnu mevkiinde meydana geldi. nbsp;Demre'den Finike istikametine doğru gitmekte olan Ali Erdal Uçar idaresindeki 07 CLY 06 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak araçların mola verdiği ve bariyerlerin olmadığı Vites Burnu mevkiinden aşağıya yuvarlanıp denize uçtu. Kazada, sürücü Ali Erdal Uçar (37), yuvarlanma esnasında otomobilden dışarıya savrularak kayalara çarptı ve denize düştü. Düşmesinin ardından ağır yaralanan sürücü bir müddet sonra olay yerinde hayatını kaybetti.
Antalya'da katliam gibi kaza, bir aile yok oldu
Aracın denize uçmasının ardından kazayı gören vatandaşlar 112'yi aradı. Ekipler gelmeden önce yardıma koşan vatandaşlar, aracın arka koltuğunda sıkışmış halde bulunan Ali Erdal Uçarı'ın eşi Nilgün Uçar ve çocukları Deniz Uçar'ı kurtarmaya çalıştılar. Anne ve oğul kaza sonrası olay yerinde can verirken, yardım eden vatandaşlar anne Nilgün Uçar'ın oğlu Deniz Uçar'a sarılmış vaziyette olduğunu söylediler.
Yine vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda Jandarma, Sahil Güvenlik ve İtfaiye ekibi sevk edildi. Sahil güvenlik ekibine bağlı dalgıcın arama kurtarma çalışmasının ardından bulunan araçtaki cesetleri ekipler güçlükle çıkartılabildi.
Kıyıya getirilen cesetler bir müddet sonra otopsi için Demre Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...