Şenol Güneş'ten sert açıklamalar

Şenol Güneş'ten sert açıklamalar

SPOR Haberleri

Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş, maç sonu Lig TV mikrofonlarına konuştu.

Şenol Güneş maçı değerlendirirken şu ifadeleri kullandı:

"Futbol kalitesi olarak ilk yarıda pas yüzdesi düşük top kayıpları çok olan bir oyun oldu. 2. yarı oyunu forse ederek oynamaya çalıştık. Golü yedikten sonra hamle yaptık ve golü bulduk ama verilen bir penaltı var. Bunları tartışmak doğru değil. Çok tartıştık. Nihayetinde kaybettik. Rakibi tebrik ediyoruz."

Tecrübeli teknik adam, Fernandao'nun Pedro'ya yaptığı faul ve sonrasında gördüğü sarı kartı, "Fernandao'nun yaptığını görmedim." sözleri ile değerlendirirken şu şekilde devam etti:

"Ben çıkarken Motta'nın yaptıklarını söylemeyeyim şimdi burada... Bunları konuşmak dedikodu gibi oluyor. Kazanmak için sahaya çıktık. Daha iyi oynamamız lazımdı. Hakemin de kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Bizim de onlar için de yanlış kararlar verebilir. Sarı kartlar, kırmızı kartlar bir de mağlubiyet; darbe yediğimizi düşünüyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...