Olimpiyat Stadı'nda maç bitti, kavga çıktı

Olimpiyat Stadı'nda maç bitti, kavga çıktı

SPOR Haberleri

Beşiktaş Bursaspor maçının bitiminde gergin anlar yaşandı. Bursasporlu Civelli, olayı sakinleştirmeye çalışan Slaven Bilic'in elini itti...

Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan nefes kesen maçın bitiminde gergin anlar yaşandı. Siyah-beyazlıların son dakikada peanltıdan bulduğu golle kazanmasının ardından bitiş düdüğüyle sert diyaloglar yaşandı.

Bursasporlu Renato Civelli ile Beşiktaşlı futbolculardan Kerim Frei, Gökhan Töre ve Ramon Motta arasında tartışma yaşandı. Araya girenler futbolcuları birbirinden uzaklaştırmaya çalışırken, Slaven Bilic, Civelli'yi sakinleştirmeye çalıştı. Civelli ilk olarak Bilic'e de tepki gösterdi ve elini itti. Hırvat teknik adam daha sonra Civelli'nin yanından ayrılmayarak Bursasporlu'yu sakinleştirmeye çalıştı.

Yaşanan gerginlik sırasında Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de o bölgeye gelerek futbolcularını itti ve soyunma odasına gitmeleri yönünde uyerdı. Gerginlik, futbolcuların soyunma odasıan gitmesiyle son buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...