Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da zırhlı araç kaza yaptı: 4'ü polis 5 kişi yaralandı

Diyarbakır'da zırhlı araç kaza yaptı: 4'ü polis 5 kişi yaralandı

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da gösterilere müdahale eden zırhlı polis aracı, sivil araçla çarpışarak devrildi, 4 polis ile gözaltına alınan bir kişi yaralandı.

Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi'nde yasadışı gösterilere müdahale eden zırhlı polis aracı, sivil araçla çarpışarak devrildi. Kazada araçta bulunan 4 polis ile gözaltına alınan bir kişi yaralandı. Bir başka kazada ise freni boşalan polis aracı, elektrik direğine çarparak durabildi.

Merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri caddesinde yasa dışı gösteriye müdahale eden polise ait zırhlı bir araç, bugün saat 16.30 sıralarında Ramazan Alkan yönetimindeki 34 HL 6396 plakalı özel bir araç ile çarpışarak devrildi. Kazada zırhlı araçta bulunan 4 polis ile araçta gözaltına alınan 17 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Hafif yaralanan 5 kişi Dicle Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Diyarbakır'da zırhlı araç kaza yaptı: 4'ü polis 5 kişi yaralandı
Öte yandan, merkez Sur İlçesi Melik Ahmet Caddesi'nde göstericilere müdahale eden ve freni patladığı için duramayan şortland tabir edilen zırhlı polis aracı, elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle eletktrik direği yakında bulunan bir büfenin üzerine düştü. Meydana gelen kazada şans eseri ölen veya yaralanan olamdı.

Büfe sahibi Hasan Ek, olaylar nedeniyle kapattığı büfenin önünde beklediği sırada, polis aracının hızla gelerek direğe çarptığını ve çarpmanın etkisiyle direğin büfenin üzerine düştüğünü söyledi. Ek, Araçtan çıkan polisler zırhlı aracın freninin boşaldığını bu yüzden aracı durduramadıklarını aktardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...