Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan Olimpiyat Stadı'nda bir ilk

Beşiktaş'tan Olimpiyat Stadı'nda bir ilk

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda ilk defa bir lig maçını kazanırken Bursaspor'a karşı olan üstünlüğünü de sürdürdü.

Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat stadında oynanan Bursaspor maçını 3-2 kazandı ve bu sezon bu stadyumda ilk kez lig maçı kazandı. Beşiktaş bu haftaya kadar Atatürk Olimpiyat stadında oynadığı 4 lig maçında 2 yenilgi 2 beraberlik almıştı. (Ç.Rizespor ve Eskişehirspor 1-1, Fenerbahçe ve Galatasaray 0-2)

Bilic'le hep kazandı

Beşiktaş, Teknik Direktör Slaven Bilic döneminde Bursaspor ile oynadığı 4 maçı da kazandı. Bu sezon deplasmanda 1-0 sahasında 3-2, geçen sezon Bursa'da 3-0 ve sahasında 1-0 kazanan Beşiktaş bu 4 maçta 8 gol atıp sadece 2 gol yedi.

Gündüzler Beşiktaş'ın

Beşiktaş ile Bursaspor bu hafta Pazar günü saat 16.00'da Atatürk Olimpiyat stadında karşılaştı. İki takım 2010-11 sezonunda İstanbul'da yine saat 14.00'de karşılaşmış, Beşiktaş İnönü stadında maçı Holosko'nun golüyle 1-0 galip bitirmişti. Geçen sezonda iki takım Atatürk Olimpiyat stadında saat 14.00'de karşılaşmış Almeida'nın golüyle Beşiktaş yine 1-0 kazanmıştı. Bu sezonda saat 16.00'da Atatürk Olimpiyat stadında oynanan maçı Beşiktaş 3-2 kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...