Rusya'yı ayağa kaldıracak Putin iddiası

Rusya'yı ayağa kaldıracak Putin iddiası

DÜNYA Haberleri

Hedge fon yöneticisi Bill Browder çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Browder'a göre dünyanın en zengin adamı Rusya devlet Başkanı Putin.

Hedge fon yöneticisi Bill Browder Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dünyanın en zengin adamı olduğunu iddia etti. Browder'a göre Putin'in kişisel servetinin değeri 200 milyar dolar. CNN'e konuşan Browder, "Rusya'da 14 yıldır iktidarda, ülke çok para kazandı.
'BU PARALAR OKULLARA HARCANMADI'
Bu paralar okullara harcanmadı, yollara harcanmadı. Bu paralar İsviçre'de banka hesaplarında" diye konuştu. Dünyanın en zengin adamının 79 milyar dolarla Microsoft'un kurucusu Bill Gates olduğu biliniyor.
9 KURUM YAPTIRIM KAPSAMINDA
Öte yandan AB Rus Genelkurmay Başkan Yardımcısı ve Rusya Savunma Bakan Yardımcısı'nın banka hhesaplarına ekonomik yaptırımda bulunma kararı aldı. Avrupa Birliği, Ukrayna'nın bağımsızlığını hedef alanlara uyguladığı ekonomik yaptırımlara tabi kişiler listesine Rusya Savunma Bakanı Birinci Yardımcısı Arkady Bakhin dahil olmak üzere toplam 19 Rus ve Ukrayna vatandaşını ekledi. Listeye eklenenler arasında Rusya Savunma Bakanı Yardımcısı Anatoly Antonov ve Genelkurmay Başkan Yardımcısı Andrei Kartapolov'un da adı yer alıyor. Yaptırım kapsamına alınan dokuz da kurum bulunuyor.

Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...