NBA All-Star 2015 nefes kesti

/ Kaynak: İHA
NBA All-Star 2015 nefes kesti

SPOR Haberleri  / İHA

New York'ta düzenlenen 64. NBA All-Star etkinlikleri sona erdi. Son gün yapılan Doğu karması ile Batı karması arasındaki nefes kesen maçı Batı kazandı

New York'ta düzenlenen NBA All Star organizasyonunun son gününde gerçekleşen Doğu ve Batı karmaları arasındaki maç nefes kesti. Seyircilerin birbirinden güzel hareketler izlediği maça Doğu karması Kyle Lowry, Pau Gasol, Carmelo Anthony, John Wall ve LeBron James ile, Batı karması ise Marc Gasol, LaMarcus Aldridge, Stephen Curry, James Harden, Klay Thompson ilk 5'i ile çıktı. Karşılaşmanın ilk çeyreğini 47-36 önde kapatan Batı karması, ikinci çeyrekte farkı 18 sayıya kadar çıkarsa da Doğu karması toparlandı ve ilk devre 83-82 Batı'nın üstünlüğü ile sona erdi. Maçın üçüncü çeyreği 122-122 eşitlikle sona ererken, kıyasıya geçen son çeyreğin ardından Batı maçı 163-158'lik skorla kazandı.


2015 ALL-STAR MVP'Sİ RUSSELL WESTBROOK
Batı'da karşılaşmayı 41 sayı, 5 ribauntla bitiren Russell Westbrook, en değerli oyuncu seçildi. Doğu'da LeBron James ise 30 sayı, 5 ribaunt ve 7 asistle maçı tamamladı. All-Star'ın ikinci gününde yapılan smaç yarışmasını Minnesota Timberwolves'un 19 yaşındaki yıldızı Zach LaVine, üç sayı yarışmasını Golden State Warriors'ın yıldız oyuncusu Stephen Curry, yetenek yarışmasını ise Houston Rockets'ın oyuncusu Patrick Beverley kazanmıştı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...