TFF'den iletişim yasağı

/ Kaynak: İHA
TFF'den iletişim yasağı

SPOR Haberleri  / İHA

Türkiye Futbol Federasonu, futbolcuların ve kulüp yöneticilerinin karşılaşmalar öncesi müsabaka hakemleri ile irtibat kurmalarını yasakladı.

TFF aldığı kararla, Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesinde değişiklikler yaptı. Yapılan açıklamaya göre, futbolcuların, kulüp yöneticilerinin, görevlilerinin ve diğer kişilerin her türlü iletişim araçları, sosyal medya, her türlü basın yayın organı ve sair şekilde müsabaka hakemleri ile sportmenliğe veya spor ahlakına aykırı olarak irtibat kurmaları yasaklandı. Ayrıca, kendisi ile irtibat kurulan başta hakem, gözlemci, temsilci, saha komiserleri olmak üzere müsabaka görevlilerine, bu durumu derhal TFF'ye bildirme yükümlülüğü getirildi. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçı öncesi müsabakanın hakemi Bülent Yıldırım'ı telefonla aramış ve spor camiasında büyük yankı uyandırmıştı. Hacıosmanoğlu olay sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmiş ve 180 gün hak mahrumiyeti ile 210 bin lira para cezası verilmişti. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...