Ahu Sungur'dan Nihat Doğan açıklaması

Ahu Sungur'dan Nihat Doğan açıklaması

MAGAZİN Haberleri

Özgecan Aslan'ın ölümüyle ilgili attığı tweet yüzünden Nihat Doğan ile karşı karşıya gelen Ahu Sungur, yaşadıklarını anlattı.

2. Sayfa programına telefonla bağlanan Sungur, konuşmakta zorlandı. İşte ünlü oyuncunun açıklamaları:


-48 saattir tansiyonum çok yükselmiş vaziyette yaşıyorum. Özgecan'ın başına gelenler beni hem bir anne hem de bir kadın olarak çok derinden sarstı. Gerçekten çok acı çektim.


-O gün çok uzun süre setteydim eve geldim ve Özgecan ile ilgili haberleri okuyordum. Ana ekrana Özgecan'ın annesinin bir açıklaması düştü. O kadar üzüldüm o kadar yıprandım ki okurken. Bir anne düşünün. Ben de anneyim 10 yaşında bir oğlum var. Onu her şeyden canımdan çok seviyorum. Bir anne diyor ki katledilmiş evladının, kız çocuğunun ardından: "Keşke kurşunlanarak ölseydi." Bu bana çok acı verdi.


-Bir anda yine ana sayfama bir tweet düştü. Ben önce o tweetin Nihat Doğan'dan olduğunu farketmedim bile. O kadar içimi acıttı ki. O kişi Ahmet de olsaydı, Mehmet de olsaydı, Fatma da olsaydı, Ayşe de olsaydı aynı tepkiyi verecektim. Dün gece özel bir kanaldaki spor programına canlı telefon bağlantısıyla bağlandı bu arkadaş.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...