Hüseyin Aygün, 'Herkes idam diyor ama...'

/ Kaynak: İHA
Hüseyin Aygün, 'Herkes idam diyor ama...'

GÜNDEM Haberleri  / İHA

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, idam cezasına yönelik "İdamın da, hadım etmeninin de çağımıza uygun olmadığını düşünüyorum" dedi.

Aygün, Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencisi Metehan Tuna Göre ile basın toplantısı düzenledi.Aygün, idam cezasına ilişkin soruya ise "İdam ve hadım etmeyi doğru bulmuyorum. Bunu isteyenler bu cezası genişletme eğiliminde olan çevreler. AK Parti çevrelerinden yoğun öneriler var. Ben idamın da, hadım etmeninin de çağımıza uygun olmadığını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Konunun sağ-sol olayı olmadığını belirten Aygün, üniversite rektörlerinin Göre'ye sahip çıkmalarını istedi.Göre ise Karadeniz teknik Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrencilerin kendisine saldırıldığını ve 22 gün komada kaldığını belirterek, kendisine saldıranların bir ay okuldan uzaklaştırma aldığını ve bu cezanın çok az olduğunu ifade etti.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...