Beşiktaş'tan Rıdvan Dilmen'e sert cevap

/ Kaynak: DHA
Beşiktaş'tan Rıdvan Dilmen'e sert cevap

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Slaven Biliç'in sezon sonunda takımdan ayrılacağı söylentilerine yanıt verdi.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Slaven Biliç ile ilgili yapılan "Başka takımla anlaştı" söylentilerini sert bir ifade ile yalanladı. Metin Albayrak DHA'ya yaptığı özel açıklamada teknik direktör Slaven Biliç'in sezon sonunda bırakıp gideceği yönündeki açıklamaların takımı karıştırmak için yapılan kasıtlı hareketler olduğunu söyleyerek bu söylentilerin zamanlamasını da manidar olarak değerlendirdi. Metin Albayrak "Slaven Biliç ile şampiyonluğa koştuğumuz bir ortamda çıkartılan söylentilerin hangi amaca hizmet ettiğini kamuoyunun takdirine bırakıyorum, bizim ne şimdi ne sezon sonu hocamızı bırakma düşüncemiz kesinlikle yok ve olmayacaktır da..." diye konuştu.


"Slaven Biliç'i kesinlikle ve kesinlikle bırakmayacağız"
Albayrak taraftarların bu söylentiler inanmamasını isteyerek "Takım olarak müthiş bir şekilde kenetlendiğimiz ,ligde lider durumda olduğumuz, Avrupa Ligi'nde de Liverpool ile çıkacağımız önemli bir maç arefesinde bu tarz söylentilerin kasıtlı olarak çıkartılmasını şiddetle kınıyoruz ve değerlendirmesini futbol kamuoyunun iyi bir şekilde yapmasını istiyoruz.Taraftarlarımızı da böyle söylentilere kesinlikle inanmamaları konusunda uyarıyoruz.


"Bu söylentiler takımı karıştırmak için ve zamanlaması çok manidar"
Metin Albayrak bu söylentilerin kasıtlı olarak takımı karıştırmak için çıkarıldığını söyledi ve "Bu takımı iki yılda hocamız Biliç ile beraber oluşturduk ve uzun vadeli planlar yaptık. Şimdi niye bir anda yaptığımız her şeyi yıkalım ki! Kendisi ile sezon bitiminde masaya oturacağız ve kesinlikle anlaşacağız. Biz hocamızı bırakmayacağız. Slaven Biliç ile daha önce bu konuları konuştuk ve kendisi ile hem şampiyonluğa hem Avrupa Kupasına odaklandığımız için sözleşme konusu ile meşgul olmayalım sezon sonu mutlaka anlaşırız diyerek bu konuyu sezon sonuna bıraktık. Ama bir kez daha tekrarlıyorum bu söylentiler takımı karıştırmak için kasıtlı olarak çıkartılıyor. Biz Atiba'yı da bırakmayacağız ve kesinlikle yeni sözleşme yapacağız." diyerek Slaven Biliç ve Atiba ile ilgli yapılan spekülasyonları net bir ifade ile yalanladı.


"Beşiktaş hakemle kazandı algısı oluşturmaya çalışıyor"
Metin Albayrak ayrıca takımın bu sezon Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki şanssızlığını kırıp Bursaspor'u geriden gelerek yenmesinin önemli olduğunu belirtti.
Albayrak maçın hakemi ile ilgili olarak yapılan eleştirilere, "Hakem Fernandao'nun kırmızı kartını verse belki de maç orada kopacak. Ama her şey bizim attığımız penaltıya bağlanıp hakemle kazandığımız algısı oluşturmayaçalışılıyor. Üstelik Bursaspor'un attığı gol de net bir ofsayt. Bunlar değerlendirilmiyor ve Beşiktaş penaltı ile kazandı denilerek algı oluşturuluyor. Bizim aleyhimize verilen kırmızı kartlara, penaltılara baksınlar ondan sonra konuşsunlar." diye cevap verdi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...