İslam enstitüsü yanarken 'Bırakın yansın' diye tweet attı

İslam enstitüsü yanarken 'Bırakın yansın' diye tweet attı

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Houston kentinde cumartesi günü Kuba İslam Enstitüsü'ndeki yangın sırasında bir itfaiyecinin atttığı tweet ortalığı karıştırdı.

ABD'nin Teksas eyaletinde bir itfaiyecinin, cumartesi günü Houston kentinde Kuba İslam Enstitüsü'ndeki yangın sırasında "Bırakın yansın" şeklinde tvit attığı ortaya çıktı. Rezil tvit, sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı.
The Daily Kos internet sitesi, Dustin Herron isimli itfaiyecinin, kundaklanan İslam merkeziyle ilgili olarak "Bırakın yansın… Su hortumunu engelleyin" diye tvitini yayımladı. Bu mesajın, görevi yangınları söndürmek olan bir itfaiyeciden gelmesi ilginç bulundu. Herron'un Crystal Beach Gönüllü İtfaiye Departmanı'nda gönüllü olarak itfaiyecilik yaptığı bildirildi. Herron, yoğun baskılara rağmen konu hakkında açıklama yapmadı. İğrenç tvite karşı bazıları "Niçin bu nefret?" diye sorarken bazıları da bu mesajın "utanç verici" olduğunu ifade etti. İslam merkezindeki imamın oğlu Ahsan Zahid, binanın benzin dökülerek yakıldığını söyledi. Okuldaki öğretmenler de bir hafta önce okulun etrafında maskeli bir kişinin okulu izlediğini anlatmıştı. Yangında 100 bin dolara yakın zarar meydana geldi. Kundaklama, ABD'de 3 Müslüman öğrencinin vahşice katledilmelerinin akabinde geldi.
İslam enstitüsü yanarken 'Bırakın yansın' diye tweet attı



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...