Galatasaray Balıkesirspor maçına Özgecan pankartıyla çıktı

Galatasaray Balıkesirspor maçına Özgecan pankartıyla çıktı

SPOR Haberleri

Galatasaraylı futbolcular TT Arena'daki Balıkesirspor maçı için sahaya çıkarken, 'Özgecan için susma haykır, kadına şiddete hayır!' pankartı taşıdı.

Süper Lig'in 20. haftasının kapanış mücadelesi olan Galatasaray - Balıkesirspor maçı öncesinde de Özgecan unutulmadı.

Maç öncesinde TT Arena skorborduna Özgecan'ın fotoğrafı yansıtıldı. Bu esnada tribünlerdeki taraftarlar kadına şiddeti protesto eden sloganlar atarken stadyumda da Sezen Aksu'nun 'Masum değiliz hiç birimiz' parçası çalındı.
Galatasaray Balıkesirspor maçına Özgecan pankartıyla çıktı
Sarı kırmızılı takım ise sahaya 'Özgecan için susma haykır, kadına şiddete hayır!' pankartıyla çıktı. Bu pankart tribünlerdeki taraftarlardan alkış ve destek aldı. nbsp;

Öte yandan karşılaşmanın 20. dakikasında sarı kırmızılı taraftarlar, Özgecan'ın 20 yaşında olmasına gönderme yaparak hep beraber ayağa kalkarak "Kadına kalkan eller kırılsın" sloganı attı ve tribünde "Özge canımızı yakanlar yaptıklarının cezasını fazlasıyla çeksin" pankartı açıldı. nbsp; nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...