G.Saray'da Melo şoku! Oyuna devam edemedi

G.Saray'da Melo şoku! Oyuna devam edemedi

SPOR Haberleri

Galatasaraylı Felipe Melo, Balıkesirspor maçının 57. dakikasında sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Türk Telekom Arena'da konuk ettiği Balıkesirspor karşısındaki etkili futbolunu güzel gollerle süsleyen Galatasaray'da günün tek üzücü haberi Felipe Melo'dan geldi. Brezilyalı futbolcu, karşılaşmanın 57. dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadelede aldığı darbe sonucu sakatlandı. Uzun süre acı içinde yerde kıvranan Melo, oyuna devam edemedi ve sahayı sedyeyle terk etti. Tecrübeli oyuncunun yerine Emre Çolak oyuna dahil oldu. Melo'nun sakatlığının ciddi olup olmadığı çekilecek MR sonrasında netleşecek.

KOLTUK DEĞNEKLERİYLE STATTAN AYRILDI
Karşılaşmanın 57. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Felipe Melo, maç bitiminde ise Türk Telekom Arena Stadyumu'ndan koltuk değnekleriyle ayrıldı. Melo'nun ayak bileğinin burkulduğu ve çekilecek MR sonrası durumunun netlik kazanacağı belirtlildi.
G.Saray'da Melo şoku! Oyuna devam edemedi
SARI KART CEZASI SINIRINA GELDİ
Bu arada, karşılaşmanın 38. dakikasında Balıkesirsporlu Uğur Akdemir'e yaptığı sert hareket sonrası sarı kart gören Melo, bir kez daha ceza sınırına geldi. Brezilyalı, önümüzdeki hafta Medicana Sivasspor ile deplasmanda oynanacak mücadelede de sarı kart görürse, bir sonraki hafta İstanbul'da Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'a karşı forma giyemeyecek.
G.Saray'da Melo şoku! Oyuna devam edemedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...