NBA All Star'dan izlenme rekoru

NBA All Star'dan izlenme rekoru

SPOR Haberleri

NBA "All-Star" maçı, ülke genelinde 7,2 milyon kişi tarafından izlenerek haftanın en çok seyredilen spor programı oldu.

NBA'in yayıncı kuruluşlarından Turner Sports'un yaptığı açıklamaya göre, pazar günü Madison Square Garden'da düzenlenen ve birçok gösteriyle zenginleştirilen All-Star maçı, 7,2 milyon kişi tarafından seyredildi ve ülke genelinde 4,3 puan hane halkı izlenme oranına ulaşarak, haftanın en fazla izlenen spor programı unvanını kazandı.
Bu oranın geçen seneki organizasyonun yakaladığı izleyici sayısından yüzde 12 daha fazla olduğu belirtildi.
Bir gün önce düzenlenen ve 3 sayı, smaç ve yetenek yarışmalarının yapıldığı "All-Star Cumartesi Gecesi" etkinliği ise 6,1 milyon kişi tarafından izlenerek, haftanın en fazla seyredilen ikinci spor programı oldu.
Yayıncı kuruluş, organizasyona ev sahipliği yapan New York eyaletinde yeni bir rekora imza attı.
Turner Sports'a ait TNT ve TBS kanallarının ortak yayınıyla izleyicilere sunulan All-Star maçı, 8,8 puanlık yerel gecelik izlenme oranına ulaşarak, 1988'den beri NBA'in resmi yayıncılarından olan şirketin New York'ta tarihinin en yüksek reytingini almasına neden oldu.
Açıklamada, şirketin Facebook ve Twitter üzerinden yayın yapan "NBA on TNT" ve "NBA TV" hesaplarında paylaşılan NBA All-Star içeriğinin iki gün boyunca 150 milyon kullanıcıya ulaştığı bildirildi.
Doğu ve Batı konferanslarının yıldızlarını karşı karşıya getiren 64'üncü All-Star maçı, Batı karmasının 163-158'lik zaferiyle sonuçlanmıştı. Toplamda 321 sayının atıldığı maçta, NBA All-Star tarihinde bir maçta atılan en yüksek sayıya ulaşılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...