Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zonguldak kara büründü, okullar tatil edildi

/ Kaynak: İHA
Zonguldak kara büründü, okullar tatil edildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde gece yarısı başlayan kar ilçeyi beyaza bürüdü. Valisi de kar sebebi ile okulların 1 gün tatil edildiğini bildirdi.

Türkiye'nin hafta başından itibaren çok soğuk ve kar yağışlı bir havanın etkisine girdi. nbsp;Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde gece yarısı başlayan kar ilçeyi beyaza bürüdü. nbsp;Türkiye'nin bugünden itibaren Karadeniz üzerinden gelen Sibirya kökenli çok soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği, Meteoroloji uzmanları tarafından açıklanmıştı. Çaycuma ilçesinde gece 03,30 sıralarında başlayan yoğun kar yağışı sonrası ilçenin hemen hemen her tarafı karla kaplandı. İlçe genelinde yer yer 10-15 cm olan kar ilçede herhangi sorun yaşatmazken, işyerlerini erken açan bazı esnaflar ise dükkanlarının önlerinde biriken karları temizledi.Çaycuma ilçesine bağlı bazı köylerin yüksek kesimlerine de yağan karın yer yer 15-20 cm olduğu görüldü. Öte yandan Meteoroloji uzmanları bugün Marmara'nın güney ve doğusu, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Doğu Akdeniz ile İç Ege ve Göller yöresinde görülecek yağışlar genellikle kar, Doğu Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'nun güney kesimlerinde ise yağmur şeklinde olacağı kaydedildi. Yağan kar yağışı sonrası Çaycuma da herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, Zonguldak Valisi Ali Kaban, "Yoğun kar yağışı beklentisi nedeniyle Merkez ilçe, bağlı belde ve köylerde okullar 17.02.2015 salı günü 1 gün tatil edilmiştir." bilgisini Twitter hesabı üzerinden duyurdu. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...