2015 Survivor'da Nihat Doğan'ın yerine Ahmet Dursun gelecek

2015 Survivor'da Nihat Doğan'ın yerine Ahmet Dursun gelecek

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Özgecan Aslan cinayetinin ardından attığı tweetle büyük tepki çeken Nihat Doğan Survivor'ın kadrosundan çıkarıldı. Yerine ise Ahmet Dursun geldi.

Survivor'da Nihat Doğan'ın yerine Ahmet Dursun!Survivor All Star'a Nihat Doğan'ın yarışmadan affını istemesinin ardından katılacak son isim belli oldu. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan affını isteyerek çıkan Nihat Doğan'ın yerine eski futbolcu Ahmet Dursun geldi.
2015 Survivor'da Nihat Doğan'ın yerine Ahmet Dursun gelecek

O tweet Nihat Doğan'ı Survivor'dan etti
Acun Ilıcalı, Özgecan Aslan'ın katledilmesinin ardından attığı tweetle eleştiri yağmuruna tutulan Nihat Doğan'ı Survivor kadrosundan çıkardı. Nihat Doğan, Özgecan Aslan'ın öldürülmesinin ardından "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklindeki tweet atmıştı. Bu tweetinin ardından Doğan, eleştiri oklarının hedefi oldu ve tepki çeken paylaşımını sildi. Acun Ilıcalı ise Doğan hakkındaki kararını değiştirerek, ünlü şarkıcıyı Survivor'a götürmeme kararı aldı. Survivor kadrosundan çıkartılan Nihat Doğan yine sessiz kalmadı. Twitter'dan gelen eleştirilere ve kendisi hakkında verilen karara yanıt verdi. Doğan, "Sevgili arkadaşlar; 2 gündür sosyal medyada mesnetsizce iftiralara uğruyorum.Bu acı olayla hiç alakası olmayan Twittim sanki onu katleden şerefsizleri savunuyor gibi gösterilirken Survivor'ı düşünecek kadar aciz değilim. Şunu herkes bilin ki Survivor'la var olmadım Survivor'la bitmem. Acun Ilıcalı abime ve projesine zarar gelmemesi adına kendisinden affımı istedim.Şahsıma yapılan yargısız infazla ilgili mücadeleme sonuna kadar da devam edeceğim. Saygılarımla" dedi.
2015 Survivor'da Nihat Doğan'ın yerine Ahmet Dursun gelecek



Nihat Doğan'a sert cevap: 'Bir de para mı istiyorsun?'
Nihat Doğan'ın "İhraç ederseniz paramı iade edin" çıkışına Galatasaray camiasından cevap gecikmedi.
Nihat Doğan, Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice katledilen Özgecan Aslan hakkında attığı tweetler sonrası Galatasaray camiası tarafından kulüpten ihraç edilmek istenmiş, Doğan'da yaşananlara tepki göstererek Twitter'dan, "İhraç ederseniz paramı iade edin" demişti. Ancak bu sözlere Galatasaray camiasından cevap gecikmedi. Galatasaray Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, zehir zemberek ifadelerle Doğan'ı yerden yere vurdu. Serdar Eder Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Nihat Doğan 2015 yılı aidatını yatırdın da mı geri istiyorsun? 'Ben bıraktım' demen için kaç para istersin? Ben vereyim" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...