Bahçeli'den çok sert idam çıkışı!

/ Kaynak: İHA
Bahçeli'den çok sert idam çıkışı!

Politika Haberleri  / İHA

MHP lideri Devlet Bahçeli, Özgecan Aslan cinayeti üzerinden AK Parti'ye ve Başbakan Davutoğlu'na seslendi.

nbsp;MHP'nin Meclis Grup Toplantısında konuşan Devlet Bahçeli'nin gündeminde Özgecan Aslan'ın vahşi bir şekilde katledilmesi vardı. Bahçeli, "Mersin'in Tarsus ilçesinde, akıl almaz yöntemlerle, en aşağılık şekilde katledilen Özgecan kızımız nasıl bir cinnetle, nasıl bir şiddet seliyle karşı karşıya kaldığımızı göstermiştir. Özgecan evladımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
"DERHAL HAZIRLAYIN"
İdam cezası getirilse de şiddetin bitmeyeceğini savunan Bahçeli, şiddetin bir sonuç olduğunu ve altında yatan sebeplerin çözülmesi gerektiğini söyledi. Hükümete de seslenen MHP lideri, "AK Parti toplumsal tepkiyi eritmek, yükselen itirazları emmek için idam tartışmalarının önünü açmaktadır. Başbakan ve partisine sesleniyorum; hadi buyurun, derhal idam cezasıyla ilgili düzenlemeyi hazırlayın ve hemen harekete geçin de ne kadar dürüst ve sözünüzün eri olduğunuzu görelim" diye konuştu.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...