İbrahim Tatlıses, Nihat Doğan'a tepkisini gösterdi

İbrahim Tatlıses, Nihat Doğan'a tepkisini gösterdi

MAGAZİN Haberleri

Şuan Amerika'da tedavi gören ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, oğlu İdo Tatlıses'in Özgecan paylaşımını repost ederek altına bir not düştü

Sosyal medyada başlatılan "Özgecan için siyah giyin" çağrısına son destek İdo Tatlıses'ten geldi. İnstagram'dan bir fotoğraf paylaşan İdo, "Bugün siyah giyiniyoruz.. ÖzgeCan 'a yapılanlardan dolayı erkekliğimden utanıyorum" notunu düştü.Öte yandan İbrahim Tatlıses de oğlu İdo'nun fotoğrafını cinayet sonrası attığı tweet ile tepki toplayan Nihat Doğan'a gönderme yaparak paylaştı:


"Birisi tepkisini böyle gösteriyor birisi de, KADIN mini etek giyerse tecavüz edilir diyor... Gelde bu zihniyet sahibi insanlarla bu güzelim DÜNYAYI PAYLAŞ...!!!" notunu düştü.
İbrahim Tatlıses, Nihat Doğan'a tepkisini gösterdi



Nihat Doğan, Özgecan cinayeti ardından 'Sizde mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın' tweetini atmıştı. Şarkıcı gelen tepkiler üzerine mesajını silmişti.


İBO 'VELİAHTIM NİHAT' DEMİŞTİ
İbrahim Tatlıses, yıllar önce Nihat Doğan'ı veliahtı ilan etmişti. Ünlü sanatçı ardından Seda Sayan ile birlikte olan Nihat Doğan'ı neden veliahtı ilan ettiğini şöyle açıklamıştı: "Başka şeyler olmadı. Benim çok değerli, bana canını verecek bir arkadaşım var ve ben onun hatırı için o sözleri söyledim, ama sana söylediğim her şey harfiyen doğruydu."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...