Havasızlıktan ölecekti, taşla camı kırarak kurtardılar

Havasızlıktan ölecekti, taşla camı kırarak kurtardılar

DÜNYA Haberleri

Yeni Zelanda'nın Auckland şehrinde bir kadın, arabasıyla birlikte denize gömülürken polisin son anda yaptığı müdahaleyle kurtuldu.

Waitemata limanında kadın, arabasının kontrolünü kaybederek denize düştü ve araçla birlikte hızla suya gömülmeye başladı. Polis memurlarının çabuk karar vermeleri ve hemen kocaman bir taş parçasıyla arabanın camını kırmaları kadının hayatta kalmasını sağladı.
Polis memurları ve yoldan geçenler önce kapıyı açmayı denediler, olmadı. Bir polis memuru jopuyla camı kırmaya çalıştı ama başaramadı. Polis zamanla yarışırken, memurlardan biri kadının havasızlıktan ölme tehlikesi üzerine hemen dev bir taş parçası almayı akıl etti ve camı paramparça ederek kadının hava almasını sağladı. Kadını kurtaran polis memurlarından Simon Russell, olayı şöyle anlattı: "Bir yandan camı kırmaya bir yandan da arabayı dengede tutmaya çalışıyorduk. Kadını çıkardıktan kısa süre sonra araba suya battı" dedi. Tüm kurtarma operasyonunun sadece 40 saniye sürdüğü, kadını kurtardıktan bir dakika sonra arabanın tamamen suya gömüldüğü açıklandı. İsmi açıklanmayan kadının olayı sadece birkaç sıyrıkla atlattığı bildirildi.
Olaydan geriye, polis memuru camı kırmak üzere taşı kaldırırken aracın arka tarafına sığınan kadının çaresizlik içindeki bakışı kaldı.
Havasızlıktan ölecekti, taşla camı kırarak kurtardılarHavasızlıktan ölecekti, taşla camı kırarak kurtardılar

Havasızlıktan ölecekti, taşla camı kırarak kurtardılar



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...