Bosna'da savaş suçlularına yönelik operasyon düzenlendi

/ Kaynak: AA
Bosna'da savaş suçlularına yönelik operasyon düzenlendi

DÜNYA Haberleri  / AA

Bosna'daki savaşta 'insanlığa karşı suç işledikleri' ve 'işlenen suça iştirak ettikleri' iddiasıyla iki kişi gözaltına alındı

Bosna Hersek Araştırma ve Koruma Ajansı (SIPA) tarafından düzenlenen operasyonlarda, Bosna'daki savaşta "insanlığa karşı suç işledikleri" ve "işlenen suça iştirak ettikleri" iddiasıyla iki kişi gözaltına alındı.
SIPA'dan yapılan yazılı açıklamada, Bosna Hersek Savcılığı'nın başkent Saraybosna ve ülkenin kuzeybatısındaki Bihaç'ta yapılan operasyonlarda, 1968 doğumlu M.J. ile 1966 doğumlu S.V.'nin, 1992 yılında Livno bölgesinde "insanlığa karşı suç işledikleri" ve "işlenen suça iştirak ettikleri" iddiasıyla gözaltına alındıkları kaydedildi.
Gözaltına alınan şüphelilerin, SIPA yetkililerince sorgulandıktan sonra Bosna Hersek Savcılığına teslim edileceği bildirildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...