Ersun Yanal futbolculardan şikayetçi

/ Kaynak: İHA
Ersun Yanal futbolculardan şikayetçi

SPOR Haberleri  / İHA

Sakatlıklardan şikayet eden Ersun Yanal, takımın başına geldiğinden beri tam kadro olarak yeterince antrenman yapamadıklarını söyledi

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında perşembe günü Napoli'yi konuk edecek Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal, basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi. Teknik direktör Yanal, basın mensuplarıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı sohbet toplantısında, takımın Napoli maçı öncesi durumuyla ilgili bilgiler verdi. Yanal, transfer döneminden sonra UEFA listesine 3 futbolcu eklediklerini hatırlatarak, "Yaklaşık 80 gündür buradayım ve 20'nin üzerinde maç oynadık. İki taktik antrenman yapabildik. Sakatlıklar ve Afrika Kupası bizi çok etkiledi. Bazı antrenmanlarda 10 kişi çalıştık. Ara transfer döneminden sonra ise UEFA listesine Erkan Zengin, Hakan Arıkan ve Özer Hurmacı'yı dahil edebildik. Şu anda Napoli maçında sahaya sürebileceğimiz 14 oyuncu var. Eğer Bosingwa da tam hazır olursa bu sayı 15 olacak" dedi.


Sakatlıklar ve UEFA kriterleri nedeniyle bu sayının üzerine çıkamadıklarını belirten Yanal, "Ancak bunu mazeret olarak söylemiyorum. Çıkıp kazanmak adına gereken her türlü mücadeleyi vereceğiz" ifadesini kullandı.


"FATİH ÖZTÜRK AYRILMAK İSTEDİ"
Yanal, sezonun ilk yarısında Onur'un sakatlanmasından sonra kaleyi devralan ancak performansı nedeniyle sık sık eleştirilen kaleci Fatih Öztürk konusuna da basın mensuplarını bilgilendirdi. Yanal, Fatih Öztürk'ün 3-3 biten Bursaspor maçından sonra ayrılmak istediğini belirterek, "Göreve geldiğim andan itibaren Fatih'e 'seninle çalışacağım' dedim. Ancak Fatih ayrılmak istediğini söyleyince Hakan Arıkan'ı transfer ettik" diye konuştu.


Devre arasında transfer edilen Aytaç Kara'nın performansıyla ilgili olarak ise Yanal, "Aytaç'ı aldığımızda çapraz bağ sakatlığından yeni çıkmıştı. Birisi 90 dakika olmak üzere sadece 3 maç oynamıştı. Ancak bizde oynamaya başladı. İyi de oynuyor. Ben kendisinin takıma çok büyük katkılar vereceğine inanıyorum. Özellikle de gelecek sezon Aytaç kendi kimliğini sahaya yansıtacaktır" şeklinde konuştu. Trabzonspor'da teknik heyet ve futbolcuların önümüzdeki günlerde yapımı devam eden Akyazı Stadı'na gitmeyi düşündüğü belirtildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...