Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nihat Doğan'a bir dava daha!

/ Kaynak: AA
Nihat Doğan'a bir dava daha!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Mersin Barosu'na kayıtlı avukatlar, şarkıcı Nihat Doğan hakkında sosyal paylaşım hesabındaki mesajları nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Mersin Adliyesi önünde toplanan avukatlar adına açıklama yapan Yapran Birden, Özgecan Aslan'ın katledilmesinin herkes tarafından kınandığını belirtti. Nihat Doğan'ın da sosyal paylaşım hesabı üzerinden bir mesaj yayınladığını aktaran Birden, şunları söyledi:
"Bu mesajıyla mini etek giyenlerin tacize uğrayabileceğini belirterek insanları suça teşvik etmiştir. Yaptığı paylaşımlarla suç işlemeye tahrik, suçu ve suçluyu övme suçlarını işlemiştir. Paylaşımında 'Laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar' diye bir tabir kullanmış ve bu şekilde de bizce halkı laik sistemi benimseyenlere karşı kin ve düşmanlığa sevk etmiştir. Bu zaten yasada da kamu barışına suçlar altında düzenlenmiştir." Birden, üzüntü verici olay üzerine yapılan açıklamanın cezasız kalmamasını istediklerini ve konunun takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi. Grup daha sonra adliyeye girerek suç duyurusunda bulundu.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...