Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İdris Şahin'den idam çıkışı

/ Kaynak: İHA
İdris Şahin'den idam çıkışı

Politika Haberleri  / İHA

İdris Şahin, idamın geri gelmesi konusunun Türkiye'nin gündeminde hiçbir zaman olmaması gerektiğini belirtti.

AK Parti Çankırı Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Anayasa Komisyonu Başkan Vekili nbsp; Milletvekili Şahin, AK Parti Çankırı İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, Mersin'de Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi olayının ardından idamın geri gelmesi yönündeki açıklamaları değerlendirdi. Türkiye'nin gündeminde böyle bir konunun hiç bir zaman olmaması gerektiğini dikkat çeken İdris Şahin, "İdamın geri gelmesi diye bir konu Türkiye'nin gündeminde hiçbir zaman olmaması gerekir. Çünkü atmış olduğumuz bir adımdan geriye götürecek bir düzenlemeyi burada bizim savunmamız doğru olmayacaktır. İdam cezası geri getirilecek açıklamalar sağlıklı açıklamalar değil. Onlar hissiyatla yapılan açıklamalardır" dedi.
İç Güvenlik Paketi'nin bu türlü olayların önüne geçmek için hazırlandığını ifade eden Şahin, muhalefetin bu paket destek vermediğini kaydetti.
Şahin, cinsel istismar suçlarının mevcut kanunda ağır yaptırımlarının olduğunu sözlerine ekledi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...