Domuz sandığı kişiyi öldürdü

/ Kaynak: DHA
Domuz sandığı kişiyi öldürdü

YAŞAM Haberleri  / DHA

İbrahim Yavuz, çalılıkların arasından gelen ve kendisi gibi ava çıkan Necati Uslu'yu domuz sanarak av tüfeğiyle öldürdü.

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde 50 yaşındaki İbrahim Yavuz, çalılıkların arasından gelen ve kendisi gibi ava çıkan 35 yaşındaki Necati Uslu'yu domuz sanarak av tüfeğiyle ateş edip öldürdü. Cesedi saklayan Yavuz, daha sonra jandarma karakoluna giderek teslim oldu.
Olay geçen pazar günü akşam saatlerinde Tavşanlı İlçesi'ne bağlı Akçaköy yakınlarında meydana geldi. Akçaköy'de oturan İbrahim Yavuz ile komşu Akçaşehir Köyü'nde oturan Necati Uslu birbirlerinden habersiz ava çıktı. İbrahim Yavuz çalılıkların arasından gelen Necati Uslu'ya domuz sanarak yanında taşıdığı av tüfeğiyle ateş etti. Domuz vurduğunu sanan Yavuz, çalılıklara doğru gittiğinde Uslu'nun cesediyle karşılaştı.
Öldürdüğü Necati Uslu'nun cesedini yaklaşık 500 metre sırtında taşıyıp bir köprünün altında saklayan İbrahim Yavuz daha sonra evine gitti. Akçaşehir köylüleri de avdan geri dönmeyen Necati Uslu'yu aramaya başladı.
İbrahim Yavuz dün jandarma karakoluna giderek Necati Uslu'ya domuz sanarak ateş ettiğini, cesedini de köprünün altında sakladığını itiraf etti. Necati Uslu'nun cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri gözaltına alınan ibrahim Yavuz'un sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirdi.



YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...