BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Anadolu mutfağından seçmeler

Anadolu mutfağından seçmeler

İstanbul Dedeman Hotel’in 6 yıldır düzenlediği “Yöre Mutfakları Günleri” Türkiye’nin dört bir yanından özgün tatların sunulduğu kokteyl ile başladı. Pop müzik sanatçısı Demet Sağıroğlu, yazar Ece Vahapoğlu, şovmen Yalçın Menteş, Yaprak Ünal ve “Bir Yemek Masalı” adlı ödüllü yemek kitabının yazarı Sahrap Soysal’ın da katıldığı açılışta, Türk mutfağının seçkin tatları konukların beğenisine sunuldu.



İSTANBUL - İstanbul Dedeman Hotel’in 6 yıldır düzenlediği “Yöre Mutfakları Günleri” Türkiye’nin dört bir yanından özgün tatların sunulduğu kokteyl ile başladı. Pop müzik sanatçısı Demet Sağıroğlu, yazar Ece Vahapoğlu, şovmen Yalçın Menteş, Yaprak Ünal ve “Bir Yemek Masalı” adlı ödüllü yemek kitabının yazarı Sahrap Soysal’ın da katıldığı açılışta, Türk mutfağının seçkin tatları konukların beğenisine sunuldu. “Yöre Mutfakları Günleri” Mart ayı boyunca sürecek ve Dedeman Hotel’e uğrayanlara her hafta bir bölgenin yemekleri sunulacak. 5 Marta kadar devam edecek Karadeniz haftasının ardından, 7-12 Mart tarihleri arasında İç Anadolu yemekleri, 14-19 Mart tarihleri arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu yemekleri mönüde yer alacak. 21-26 Mart tarihleri arasında da Ege ve Akdeniz mutfağından zengin örnekler yer alacak. Pazar günü hariç her gün 12:00-15:00 saatleri arasında sunulacak yöresel lezzetler aynı zamanda pazartesi, salı ve perşembe günleri de 19:00-22:30 saatleri arasında yöresel tatlara hasret kalanların beğenisine sunulacak. > Magazin Servisi
 
 
  • Piyasalar

    Fark %
  • 98455
    % 1.69
  • 5.3279
    % -0.7
  • 6.0542
    % -0.85
  • 6.8869
    % -0.64
  • 220.305
    % -0.61
 
 
 
 
 
Kapat
KAPAT