Ve Nihat Doğan kararı verildi

Ve Nihat Doğan kararı verildi

GÜNDEM Haberleri

Galatasaray Yönetim Kurulu, Özgecan Aslan hakkındaki tweetleri nedeniyle büyük tepki gören kulüp üyesi Nihat Doğan'ın ihraç edilmesini kararlaştırdı.

Galatasaray Yönetim Kurulu, Tarsus'ta öldürülen Özgecan Aslan hakkındaki tweetleri nedeniyle toplumun her kesiminden büyük tepki gören kulüp üyesi Nihat Doğan'ın ihraç edilmesini kararlaştırdı. Galatasaray Yönetim Kurulu bugün kritik bir toplantı yaptı ve Nihat Doğan hakkındaki kararını verdi.


Türk Telekom Arena'da yapılan toplantıda ilk olarak, Tarsus'ta öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan hakkında attığı tweetler sonrası toplumun her kesiminden büyük tepki gören Nihat Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihracı ile ilgili talep görüşüldü. Yapılan oylamada yönetim kurulu üyelerinin tamamı Doğan'ın ihraç edilmesi yönünde oy kullandı.


YÖNETİMİN KARARI MALİ GENEL KURULDA OYLANACAK
Galatasaray Kulübü tüzüğü gereği yönetim kurulu, Nihat Doğan'la ilgili kararı ilk genel kurulda üyelerin oylamasına sunacak. O oylama ise önümüzdeki ay yapılacak Mali Genel Kurul'da yapılacak. Nihat Doğan'ın, genel kurulda yapılacak oylamada da oy çokluğuyla ihraç edilmesi bekleniyor. İhraç sonrası, Doğan'ın itiraz ve savunma hakkı bulunuyor.
Kaynak: Hürriyet
Ve Nihat Doğan kararı verildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...