Suriyeli genç kadından bir haftadır haber alınamıyor

/ Kaynak: AA
Suriyeli genç kadından bir haftadır haber alınamıyor

YAŞAM Haberleri  / AA

Suriye'deki iç savaştan kaçarak Kızıltepe ilçesinde akrabalarının yanına yerleşen Ruha Muhammed'den (27) bir haftadır haber alınamıyor.

Muhammed'in ağabeyi Kava Şehmus Muhammed, yaptığı açıklamada, kardeşinin rahatsızlandığını, tedavi için Diyarbakır'da kalan diğer kız kardeşinin yanına gittiğini söyledi.
Tedavisinin ardından kardeşinin minibüse bindiği bilgisini aldıklarını ifade eden Muhammed, "Kardeşim gizli bir numara ile Diyarbakır'daki kardeşimizi arayıp Kızıltepe'de olduğunu söylemiş. Ancak bu görüşmeden sonra kendisinden haber alamadık" dedi.
Durumu jandarma ve polise bildirdiklerini, şüphelendikleri kimsenin olmadığını anlatan Muhammed, "Ailemizle arasında bir sorun da yoktu. Hayatından endişe ediyoruz. Yetkililerden kardeşimin bulunması için destek bekliyoruz" diye konuştu.
Muhammed'in Kızıltepe'de yaşayan akrabası Selahattin Karaaslan da 2 yıl önce savaştan kaçan yakınlarının Kızıltepe'ye gelerek yanlarına yerleştiğini aktardı.
Karaaslan, kaybolan Muhammed'in bulunması için duyarlı vatandaşların da yardımını beklediklerini aktardı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...