Bilic'ten flaş açıklama: 'Gitme ihtimalim..'

Bilic'ten flaş açıklama: 'Gitme ihtimalim..'

SPOR Haberleri

Bilic, Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu belirtirken, "Sadece şampiyonluğa odaklandım. Celtic ya da başka bir takıma gitme ihtimalim sıfır" dedi.

Ligde liderliğini sürdüren, UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool'u aşıp son 16 takım arasına girmenin hesaplarını yapan Beşiktaş'ta gündeme bomba gibi düşen iddia Slaven Bilic'in vedası oldu. Hırvat hocanın sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılıp İngiltere'den bir takımın başına geçeceği haberi taraftarı kızdırdı.

Başarılı çalıştırıcı, "Öncelikle şunun altını çizmek gerekiyor. Şu an sözleşme konusu hiç önemli değil. Takımın başarısına, şampiyonluğa odaklanmış durumdayım. Celtic'in ya da İngiltere'den bir takımın başına geçmem söz konusu değil. Sıfır ihtimal. Sözleşme uzatma konusunu da şöyle değerlendirebilirim. Ben Beşiktaş'ta çok mutluyum. Ancak sözleşme uzatmak sadece benim istememle olacak bir şey değil. Yönetimin de istemesi lazım. Çağırıp görüşecekler, bana bir teklif sunacaklar. Ona göre de gereken yapılacak" ifadelerini kullandı.

'SEZON SONU ANLAŞIRIZ'
Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak da iddiaları değerlendirirken, "Bu söylentiler takımı karıştırmak için kasıtlı olarak çıkartılıyor. Bu takımı iki yılda hocamız Bilic ile beraber oluşturduk ve uzun vadeli planlar yaptık. Yaptığımız her şeyi niye bir anda yıkalım ki? Kendisi ile sezon bitiminde masaya oturacağız ve kesinlikle anlaşacağız. Hocamızı bırakmayacağız. Taraftarımız böyle söylentilere kesinlikle inanmasın" dedi.Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...