Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamdi Yasaman'dan şampiyonluk yorumu: Favori Galatasaray!

Hamdi Yasaman'dan şampiyonluk yorumu: Favori Galatasaray!

SPOR Haberleri

"Şampiyonluk yolunda kilit maçlar derbiler olacak. Kadıköy'deki şanssızlığımızı bu defa kırmak istiyoruz. Beşiktaş'ı da yabana atmıyoruz ama favori biziz"

Balıkesirspor'u yenerek zirve takibini sürdüren Galatasaray'da yüzler gülüyor. İkinci Başkan Hamdi Yasaman, üç takımın amansız bir yarış içinde olduğunu söylerken, düğümün derbilerde çözüleceğini söyledi. Derbi maçların şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyacağını belirten Yasaman, "Biz uzun süredir Fenerbahçe'yi deplasmanda yenemiyoruz ama orada şampiyonluk kupasını kaldırdık. Bu sezon orada ben şansların eşit olduğunu düşünüyorum. Tabii biz galibiyet için gideceğiz, bu defa şanssızlığımızı kıracağız. Ümidimiz o yönde. Beşiktaş'ı da sahamızda ağırlayacağız. Beşiktaş da yabana atılacak bir takım değil ama şampiyonluğun favorisi biziz" diye konuştu.
3 takım da çok formda
Ligde üç takımın da haftayı kayıpsız geçtiğini hatırlatan Yasaman, "Puan farkı değişmedi. Bu böyle devam edecek gibi. Bu rekabet seyircileri de tribünlere çekiyor. Futbol da güzelleşmeye başladı. Bu heyecanla kalitenin de yükseleceğine inanıyorum. Maçlar bol gollü geçiyor, güzel bir periyoda girmeye başladık" ifadelerini kullandı. Yasaman, şampiyonluk yarışının son haftaya kadar sürmesini istediğini anlatarak, "Keşke hiç kopma olmadan bu rekabet son haftaya kadar sürse ve şampiyon son hafta belli olsa. Tabii gönlümüz daha önceden garantilemek ama devam edeceğe benziyor. Üç takımın da şansı eşit görünüyor. Maçlarda artık sakatlıklar, cezalı oyuncular, hakem hataları gibi faktörler neticeyi etkileyecek. Onun dışında üç takım da iyi oynuyor. Ben çok fark görmüyorum, üç takım da formda" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...