Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu illerde okullar tatil edildi!

Bu illerde okullar tatil edildi!

GÜNDEM Haberleri

Yurt geneli soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girdi. Kar yağışı nedeniyle bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi.

Türkiye'yi etkisi altına alınan soğuk vekar yağışlı hava nedeniyle bazı illerde eğitime ara verildi.
Valiliklerden yapılan açıklamalara göre eğitime ara verilen iller şöyle;


İSTANBUL


İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle okullarda eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi. nbsp;
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Meteoroloji yetkilerinden alınan bilgiye göre; ilimizde aralıklarla devam eden kar yağışının bu gece ve çarşamba günü etkisini artırması ve don olayı beklenmektedir. Valiliğimizce öğrencilerimizin herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları için anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime 18 Şubat Çarşamba günü 1 gün ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaktır" denildi.haber7


ÇANAKKALE
ÇANAKKALE'nin Yenice İlçesinde, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların bugün (Çarşamba) tatil edildiği duyuruldu.
Konuyla ilgili olarak Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün web sitesinden yayınlanan duyuruda, "Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle İlçemizde bulunan okullarımızın çoğunluğunun taşımalı kapsamımda olmaları nedeniyle, olumsuz bir durum yaşanmaması için ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime 18 Şubat Çarşamba 1 gün süre ile ara verilmiştir" denildi.
nbsp;
KOCAELİ'DE TAŞIMALI EĞİTİME KAR TATİLİ
Kocaeli'de kar nedeniyle taşımalı eğitim gören öğrenciler ile okul öncesi öğrencileri için okullar bir gün süreyle tatil edildi. nbsp;
Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklamada, "Meteorolojik verilere göre yapılan değerlendirmeler sonucunda; Valiliğimizce 18 Şubat 2015 Çarşamba günü ilimiz genelinde taşımalı eğitimle gelen öğrenciler ve okul öncesi öğrenciler için 1 (bir) günlük tatil kararı alınmıştır" denildi.
nbsp;
BALIKESİR'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ
Balıkesir'de okullar 1 gün süreyle tatil edildi. nbsp;Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yoğun kar nedeniyle okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini duyurdu. Milli Eğitim Müdürlüğü'nün web sitesinde yapılan açıklamada: "Olumsuz hava şartları nedeniyle Balıkesir Altıeylül ve Karesi ilçeleri başta olmak üzere, Balya, Manyas, Bandırma, Gönen ve Susurluk'ta olumsuz hava şartları dolayısı ile 18.02.2015 Çarşamba günü eğitim-öğretime 1 gün ara verilmiştir" denildi.haber7
nbsp;
DÜZCE'DE OKULLARA KAR TATİLİ
Düzce Valiliğinin aldığı kararla il genelinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi. nbsp;Düzce Valiliği Basın ve halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı nedeni ile okullar 18 Şubat Çarşamba günü 1 gün süre ile tatil edildi. Ayrıca hamile ve engelli memurlar da 1 gün süreyle idari izinli sayılacak.
nbsp;
KONYA'NIN 9 İLÇESİNDE EĞİTİME KAR TATİLİ
Konya'nın 9 ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. nbsp;
Konya Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kış şartları nedeniyle Akşehir, Yunak, Kadınhanı, Akören, Ahırlı, Doğanhisar, Derbent, Tuzlukçu ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okulların 18 Şubat Çarşamba günü bir gün, Ilgın ilçesinde ise Çarşamba ve Perşembe günü 2 gün tatil edildiği bildirildi. Bu ilçelerde kamuda görev yapan hamile ve engelliler ile malul gazilerin bir gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.
nbsp;
ZONGULDAK'TA EĞİTİME KAR ENGELİ
ZONGULDAK'ta, kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi.
Meteoroloji'nin yoğun kar yağışı beklendiğini açıklaması üzerine Zonguldak Valiliği bu sabah ilk ve orta dereceli okullar için tatil kararı aldı. Ayrıca, kamuda çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayıldı.
nbsp;
nbsp;KASTAMONU
nbsp;Kastamonu'nun 7 ilçesinde kar yağışı nedeniyle okullar bugün tatil edildi.
nbsp;Kar, Kastamonu'nun ilçelerinde yaşamı olumsuz etkiledi. Abana, Bozkurt, Çatalzeytin ve İnebolu'da tüm ilk ve orta dereceli okullar, Doğanyurt ve Küre'de taşımalı eğitim yapan okullar kar yağışı nedeniyle bugün tatil edildi. Cide ise taşımalı eğitime 2 gün ara verildi.haber7
nbsp;Kar nedeniyle 324 köy yolu da ulaşıma kapandı. İl Özel idaresi ekipleri köy yollarını ulaşıma açmak için çalışma başlattı. nbsp;
nbsp;
ORDU
Ordu'da kar yağışı nedeniyle bazı ilk ilçelerde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verilecek.
Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde kar yağışının devam etmesi sebebiyle, Çamaş, Gürgentepe, Kabadüz ve Korgan ilçelerinin tamamında eğitime bir gün ara verildiği belirtildi. Yapılan açıklamada ayrıca Ünye'ye bağlı Pelityatak Ortaokulu, Çatalca İlkokulu ve Yeşilyurt İlkokulu ve Yenikent Mahallesi'nde bulunan ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verileceği kaydedildi.
Açıklamada tatil edilen yerler dışındaki tüm okullarda eğitim-öğretime devam edileceği aktarıldı.
nbsp;
SİNOP'TA DA EĞİTİME ARA VERİLDİ
Sinop'ta da kent merkezinde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, şehri kısa sürede karla kapladı. Kent merkezindeki kar yağışını gören çocuklar hemen sokaklara akın etti. İl merkezinde taşımalı eğitim gören okullar 2 gün süreyle tatil edildi. nbsp;
nbsp;
YOZGAT
nbsp;Yozgat şehir merkezinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.
nbsp;Yozgat'ta dün başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı etkisini sürdürürken, Valilik şehir merkezinde ilk ve orta dereceli okulları yarın (çarşamba) bir gün süreyle okulları tatil etti. Okulların tatil olduğu belediye hoparlöründen duyurulurdu. İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Yozgat merkez ve bağlı köylerinde yoğun kar yağışı sebebiyle okulların çarşamba günü tatil edildiğini söyledi.
nbsp;
SAMSUN'DA DA 2 GÜN TATİL
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde resmi taşımalı eğitim yapılan okullar kar yağışı nedeniyle iki gün tatil edildi.
nbsp;Samsun Meteoroloji 10'uncu Bölge Müdürlüğü'nün bu hafta için yaptığı soğuk ve kar yağışlı hava uyarısının ardından kentteki taşımalı eğitim veren okullarda eğitime ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, olumsuz geçmesi beklenen hava koşulları nedeniyle tüm il genelinde resmi taşımalı eğitime 17- 18 Şubat tarihlerinde iki gün süreyle ara verildiği belirtildi.haber7
nbsp;
BİNGÖL'DE DE OKULLAR TATİL
nbsp;Bingöl il merkezinde de yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve köylerdeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 18 Şubat çarşamba günü ara verildi.


TUNCELİ
nbsp;TUNCELİ'nin Pülümür ilçesinde kar yağışı nedeniyle tüm okullar tatil edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...