Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Stoch, yakında geri dönüyor

Stoch, yakında geri dönüyor

SPOR Haberleri

Slovak futbolcu, "Ben de Fenerbahçe'nin 4. yıldızı taktığı maçta, camiaya destek için Şükrü Saracoğlu Stadı'nda olacağım" dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ain'de kiralık olarak forma giyen Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch, Fenerbahçe'ye mesaj gönderdi.Geçici takımında son haftalarda attığı gollerle dikkat çeken Stoch, Kanarya'nın, Beşiktaş ve Galatasaray'la şampiyonluk mücadelesi verdiği Süper Lig'in son haftasını merakla beklediğini söyledi. Başarılı orta alan, "Ben de Fenerbahçe'nin 4. yıldızı taktığı maçta, camiaya destek için Şükrü Saracoğlu Stadı'nda olacağım" dedi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın kendisine yaptığı mukavele jestini hiç unutmadığını belirten Stoch, "Ben zaten bu takımın bir parçasıyım. Gelecek sezondan itibaren yeniden Sarı-Lacivertli renklere hizmet edeceğim" ifadelerini kullandı.

14 maçta 11 gol attı


Al Ain formasıyla bu sezon Birleşik Arap Emirlikleri'nde ligde ve kupada 14 karşılaşmaya çıkan Miroslav Stoch, takımına yaptığı 11 gollük katkıyla göz doldurdu. Birleşik Arap Emirlikleri Ligi'nde 15 haftanın sonunda 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan Stoch'lu Al Ahli, sıralamada lider konumda bulunuyor.


kaynak: Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...