Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa'ya sert çıktı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa'ya sert çıktı!

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan AFAD lojistik merkezi açılışında konuştu, Avrupa'yı sert bir dille eleştirdi.

İşte o konuşmadan satır başları
AFAD çatısı altında tüm kriz masalarını birleştirdik. Bunun neticesini de Van depreminde bunun faydasını gördük.AFAD'ın 22 lojistik merkezinin açılışını yapıyoruz.1999 depreminde enkazın altında kalan bir devletten tüm dünyaya yardım eden bşr yapıya kavuştuk.
Her şeyin içinde faal olduğu tırlar depolarda hazır bekliyorlar. Bu konteynırlar dünyadaki her yere ulaşabiliyor. Depo deyince aklınıza öyle eski, içi nemlenmiş, çürümüş bir yer gelmesin.
ADIM ADIM İLERLİYORUZ
Amacımız insanımıza bir an önce yardıma gitmektir. Biz vakıf geleneğinden geliyoruz. AFAD'ı da böyle görüyoruz.
Dün evi yıkılan veya zarar görenlere komşuları yardım ediyordu. Şimdi AFAD var. çünkü hepimiz bu büyük milletin birer ferdiyiz. Vatandaşına kara gününde sahip çıkmayan devletin varlığı sorgulanır.Bizim derdimiz vatandaşımızı yaşatmak. nbsp;12 yıl önce doktorun yazdığı ilacı alamayan bir ülkeydik.Benim vatandaşımın ABD'de yaşayan insandan ne farkı var? Şimdi oralardan da geri dönüş başladı. 2023 hedeflerimize adım adım ilerliyoruz.
Bugün Mardin'den, Suruç'tan, Islahiye'den gelen Suriyeli çocuklarımız var. Onlara bir kez daha hoşgeldiniz diyorum.
Başbakan yardımcımız açıkladı: Çocukların ismine şahsım, eşim, Türkiye ve AFAD ismini vermişler. Allah ömürlerini uzun eylesin.
Bugün Suriye'de, Filistin'de çocukları öldüren zalimleri lanetliyorum. Çocukların canına kasteden herkes alçaktır, canidir. Bu topraklar her zaman bir sığınak olmuştur. Başı derde düşen herkes buraya sığındı.
Biz Ensar bilincine sahip bir ülkeyiz. Tüm muhacir kardeşlerimize bağrımızı açtık.
PARADAN BAHSET PARADAN
Avrupalı bir araya geldiğimizde bizi pohpohluyorlar. Paradan bahset paradan. Biz size güvenerek de bu adımları atmadık. Biz öyle bir medeniyetin sahibiyiz ki ta Açe'ye kadar uzandık.Budisttir, Müslümandır demedik onlara konut yaptık. Siz bakmayın Suriyeli, ıraklı kardeşlerimize kucak açmamızı ihanet olarak bakanlara. Başbakan olacağında bu kardeşlerimizi ülkelerine göndereceklere. Bunlar Ensarı bilmezler. Bilmedikleri için de asla Başbakan olamazlar.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...