Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş aşkı nikah masasına da yansıdı

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş aşkı nikah masasına da yansıdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beşiktaş maçını izlemek için gittikleri statta tanışan çift nikah masasına da Beşiktaş'ın formasıyla oturma kararı alınca ortaya bu görüntü çıktı!

Beşiktaş maçını izlemek için gittikleri statta tanışan Gamze Uysal ve Gökhan Özbek nikah masasına da Beşiktaş'ın formasıyla oturma kararı alınca renkli görüntüler yaşandı. Beşiktaş maçını izlemek için gittikleri statta tanışan Gamze Uysal ve Gökhan Özbek çiftinin arkadaşlığı kısa zamanda aşka dönüştü. Destekledikleri takımın maçında başlayan birlikteliklerinin her anında Beşiktaş olmaya devam etti. Aradan geçen bir yılın ardından nikâh masasına oturma kararı alan Gamze ve Gökhan çifti, nikah masasına gönül verdikleri Beşiktaş'ın formasıyla oturma kararı aldı. Ankara Sincan Belediyesi Evlendirme Dairesi'nden izin alan çift, nikah şahidi olarak belirledikleri arkadaşlarının koyu Galatasaray taraftarı olması nedeniyle zor anlar yaşadı. Kıyılacak nikaha Galatasaray forması giymeden çıkamayacaklarını belirten arkadaşlarının talebini kabul etmek zorunda kalan çiçeği burnunda çiftin nikah karesinde sarı kırmızı ve siyah beyaz renkler birlikte yer aldı. Nikahın kıyılacağı masaya Beşiktaş bayrağı koymak isteyen çiftin bu talepleri de kabul edilirken, Sincan Belediyesi Evlendirme Dairesi yetkilisi Rüstem Küçükkoçak yaptığı espriyle salondan büyük alkış aldı. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten Küçükkoçak'ın daha başka talep gelmesi halinde nikahı kıymayacağını belirtmesi alkışlarla karşılandı. nbsp;



YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...