Terör örgütü IŞİD meydan okudu

Terör örgütü IŞİD meydan okudu

DÜNYA Haberleri

Terör örgütü IŞİD inanılmaz bir gövde gösterisi gerçekleştirdi. Libya sokaklarında araç filosu eşliğinde yapılan gösteri adeta resmi geçidi andırdı.

Araç filosu tıpkı polis araçları gibi oldukça lüks araçlardan oluşuyordu. Dalgalanan IŞİD bayrakları, araçların uyumla seyretmesi ve gövde gösterisine yapılan tezahürat oldukça ilginç görüntüler oluşturdu.
Sanki bir resmi geçit törenini andıran görüntüler IŞİD'in Libya bağlantısı sayılan Ensar el-Şeria grubu tarafından internete yüklendi. Söz konusu propaganda videosunda lüks siyah araçların üzerinde dalgalanan IŞİD bayrakları Bingazi kentinin içinde adeta gövde gösterisi yaptı. Yine oldukça yüksek kalitede, bir sinema filmi gibi özenle çekilen görüntülerde çocuklar ve kadınlar da alkış ve tezahüratlarla bu geçit törenine eşlik etti. Görüntüleri yayınlayan Ensar el-Şeria terör örgütü geçen yılın Ekim ayında IŞİD'e bağlılık sözü vermişti.
KAYNAK: MİLLİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...