Beşiktaş'ın İngiltere yolculuğu başlıyor

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş'ın İngiltere yolculuğu başlıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Sabah saatlerinde Liverpool maçı için İngiltere'ye hareket etmesi planlanan Beşiktaş kafilesi, Sabiha Gökçen Havaalanı'na doğru yola çıktı.

Beşiktaş, yarın UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda deplasmanda Liverpool ile oynayacağı karşılaşma için sabah saatlerinde kar engeline takılmış ve yola çıkamamıştı. Siyah-beyazlı takımı İngiltere'ye götürecek olan özel uçağın yoğun kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı'ndan Sabiha Gökçen Havaalanı'na uçamaması üzerine Beşiktaş'ın gidiş saati ertelenmişti. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde uçağın hareket etmesini bekleyen siyah-beyazlılara iyi haber geldi. Beşiktaş'ı İngiltere'ye taşıyacak uçak Sabiha Gökçen'e uçuşa geçerken, kafile de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden havaalanına doğru yola koyuldu. nbsp;Siyah-beyazlıların 1-1,5 saat içinde Liverpool'a hareket etmesi bekleniyor. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...