Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özgecan'ın annesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bakın ne gönderdi!

/ Kaynak: İHA
Özgecan'ın annesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bakın ne gönderdi!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Özgecan Aslan'ın acılı annesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bakın ne gönderdi. İçindeki bu not ise duygulandırdı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de vahşice öldürülen Özgecan Aslan'ın annesi Songül Aslan ile telefonla görüştü. Acılı anne, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, bir kutu içerisinde matemlerinin simgesi olarak 'siyah başörtüsü' gönderdi. Anne Aslan, "Adalet yerini bulduğunda bu siyah başörtüsünün rengi de beyaza dönüşecek. İnşallah beyaz başörtümüzle sizleri bizzat ziyaret edeceğiz" dedi. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, AFAD Lojistik Depoları Toplu açılış törene katılmak üzere ATO Congresium'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Mersin'de vahşice öldürülen Özgecan'ın ebeveyninin bugün bir aracı ile ATO girişinde kendilerine gösterdikleri ile ve alakadan dolayı teşekkür mesajlarını ilettiği kaydedildi. Özgecan'ın annesi Songül Aslan, telefonla görüştüğü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tam bir baba sıcaklığı duyumsadıklarını ve çok duygulandıklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir kutu içerisinde matemlerinin simgesi olarak siyah bir başörtüsü de gönderen anne Songül Aslan, "Olayın faillerinin en ağır biçimde cezalandırılacaklarından eminiz. Adalet yerini bulduğunda bu siyah başörtüsünün rengi de beyaza dönüşecek. İnşallah o vakit, beyaz başörtümüzle sizleri bizzat ziyaret edeceğiz" mesajını ilettiği ifade edildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...