Kar topu cinayeti kamerada!

/ Kaynak: İHA
Kar topu cinayeti kamerada!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gazeteci Nuh Köklü'nün öldürülme anı kameralar tarafından görüntülendi.

Kadıköy Yeldeğirmeni'nde dün akşam saatlerinde arkadaşları ile kartopu oynarken bıçaklanan gazeteci Nuh Köklü hayatını kaybetti. Kartopu tartışması nedeniyle yaşanan olayın gözaltına alınan zanlısı S.A.'nın (41), emniyette aile içi şiddet, memura mukavemet ve sahtecilik suçlarından kaydı bulunduğu öğrenildi. Zanlı, ilk ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
Olay günü Nuh Köklü arkadaşları ile kartopu oynarken, bu sırada esnaf S.A. işyerinden dışarı çıkarak grup ile kartopu oynamaları nedeniyle tartıştı. Gruba doğru bıçağı sallayan zanlı, Nuh Köklü'yü bıçakladı. Göğsünden yaralanan Köklü, kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Köklü'nün bıçaklanma anına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde zanlı bir çöp tenekesini tekmeleyerek gruba elindeki bıçağı sallıyor. Bu sırada gruptan biri arkadan koşarak zanlıya tekme atıyor. Yere düşen zanlının üzerine çöp tenekesi devriliyor. Ayağa kalmaya çalışan zanlı, bu sırada Nuh Köklü'yü bıçaklıyor. Nuh Köklü, kanlar içerisinde yerde yatarken de görülüyor. nbsp;


VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...