O Ses Türkiye Final Kim Kazandı? İşte O Ses Türkiye birinci olan isim

O Ses Türkiye Final Kim Kazandı? İşte O Ses Türkiye birinci olan isim

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ekranların sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'de final heycanı yaşanıyor. Bakalım O Ses Türkiye birincisi kim olacak, yarışmayı kim kazanacak

Ekranların sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'de final heycanı yaşanıyor. Bakalım O Ses Türkiye kim kazandı, yarışmayı kim kazanacak. TV8 canlı yayınında O Ses Türkiye birincisi kim oldu belli oluyor. O Ses Türkiye finaline kalan isimler Zeo Jaweed , Elnur Huseyinov Emrah Güllü ve Kaya Aslantape oldu. Peki O Ses Türkiye'de kim birinci olacak? Gökhan 'ın takımı mı Hadise mi yoksa Ebru Gündeş'in ekibinden mi O Ses Türkiye birincisi çıkacak büyük merak konusu. O Ses Türkiye'de canlı performansları izlemek için lütfen haberimizdeki linke tıklayınız. Yarışmada birinci açıklanır açıklanmaz sitemizde oalcaktır. İşte detaylı bilgiler...

VE KAZANAN ELNUR HUSEYNOV OLDU

O Ses Türkiye Final Kim Kazandı? İşte O Ses Türkiye birinci olan isim

TV8 CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA

EMRAH GÜLLÜ YARI FİNAL PERFORMANSI İÇİN TIKLA

O SES TÜRKİYE YARI FİNALDE KİMLER ELENDİ?

O Ses Türkiye yarışmasının dün yapılan yarı finalinde 4 isim yarışmaya veda etti. Mazhar ve Özkan takımından finale çıkan isim kalmadı. Mazhar ile Özkan 'ın yarı finale çıkan tek yarışmacısı Osman Vahit Özdal da elendi. Ebru Gündeş 'in ekibinden ise yarı finale gelen Sahil Ekmekçi elenen isim oldu. Yarı finale 3 yarışmacı çıkarma başarısı gösteren Gökhan ise Muhammed Vanal 'in elenmesinin üzüntüsünü yaşadı. nbsp;

ELNUR YARI FİNAL PERFORMANSI İÇİN TIKLA

O SES TÜRKİYE KİM BİRİNCİ OLUR?

O Ses Türkiye yarışmasında finale Gökhan Özoğuz'un takımından 2 kişi, Ebru Gündeş ve Hadise 'nin takımlarından ise 1 yarışmacı kaldı. Final gecesine kalan isimler arasından O Ses Türkiye birincisi çıkacak. İşte finalist isimleri;

Zeo Jaweed Hadisi'nin takımından

O Ses Türkiye Final Kim Kazandı? İşte O Ses Türkiye birinci olan isim

Elnur Huseyinov Ebru Gündeş'in takımından nbsp;

O Ses Türkiye Final Kim Kazandı? İşte O Ses Türkiye birinci olan isim

Emrah Güllü Gökhan Özoğuz'un takımından nbsp;

O Ses Türkiye Final Kim Kazandı? İşte O Ses Türkiye birinci olan isim

Kaya Aslantape Gökhan Özoğuz'un takımından nbsp;

O Ses Türkiye Final Kim Kazandı? İşte O Ses Türkiye birinci olan isim

O SES TÜRKİYE FİNAL GECESİ OYLAMA NASIL?

Bu akşam final heyecanının yaşanacağı O Ses Türkiye'de nefesler tutuldu, izleyiciler birincinin kim olacağını merak ediyor! Final akşamında yarışmanın en iyi 4 ismi sahneye çıkacak ve SMS oylamasında en fazla oyu alarak yarışmanın kazananı olmaya çalışacak.

KAYA ASLANTEPE YARI FİNAL İÇİN TIKLA nbsp;

ZEO YARI FİNAL İÇİN TIKLA

Gökhan Özoğuz, Hadise, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson ile Özkan Uğur! Her biri final akşamına en iddialı yarışmacılarıyla gelebilmek için ellerinden geleni yaptı. Şimdi, O Ses Türkiye'nin bu sezonki son akşamında, yarışmanın büyük finalinde yarışmacılarına en iyi şekilde destek olacaklar. Bakalım bu sene hangi jüri üyesinin takımından bir yarışmacı O Ses Türkiye'nin kazananı oluyor?Bu akşam final heyecanının yaşanacağı O Ses Türkiye'de nefesler tutuldu, izleyiciler kazananın kim olacağını merak ediyor! Final akşamında yarışmanın en iyi 4 ismi sahneye çıkacak ve SMS oylamasında en fazla oyu alarak yarışmanın kazananı olmaya çalışacak. Kendisi gibi finale kadar gelmeyi başarmış çok güçlü rakiplerini geride bırakıp bu akşamın kazananı olmak ise hiç kolay olmayacak. Birden çok şarkı seslendirecek yarışmacılar, bugüne kadarki en iyi performanslarını sergileyerek güçlü rakiplerinin arasından sıyrılmak zorunda.

Performansları halk oylaması ile değerlendirilecek olan yarışmacılar, en iyi performanslarıyla yarışmada birinciliği göğüslemeye çalışırken jüri üyeleri de özel şovlarıyla nbsp;final akşamına damgasını vuracak. Jürinin tüm sezonun değerlendirmesini de yapacağı programda yaşanan diyaloglar izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.Toplam 8 yarışmacının şarkılarıyla müthiş bir mücadele verdiği yarı finallerde Ebru Gündeş'in takımından Sahil Ekmekçi, Gökhan Özoğuz'un takımından Muhammed Vanal, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'un takımından Osman Vahit Özdal ve Hadise'nin takımından Sarper Arda Akkaya elendi.

O SES KATILIM ŞARTLARI

İnternet başvurusu yapmak zorunlumu acaba?

Elemelere katılmak için İnternet başvurusu yapmış olma şartı aranmıyor. Fakat yarışmaya katılmak için hem İnternet başvurusu yapmış hem de elemelere katılmış olmanız gerekiyor.

Yabancı şarkı ile elemelere girilebiliyor mu?

Yabancı dilde şarkı ile elemelere katılabilirsiniz.

Hangi tarzda şarkı söylemem gerekiyor?

Dilediğiniz tarzda şarkı ile elemelere katılabilirsiniz.

Birden fazla kez elemelere katılabilir miyim?

Elemelere 1 kez katılmanız yeterlidir.

İstanbul elemeleri hangi tarihte son bulacak?

İstanbul ve diğer illerdeki elemelerin tarih ve saatleri belirlendikçe osesturkiye.com'dan, Facebook ve Twitter sayfamızdan duyurulacaktır.

Yurt dışı elemeleri olacak mı?

Yurt dışı elemelerinin olup olmayacağı karara bağlandıktan sonra osesturkiye.com'dan, Facebook ve Twitter'dan bilgi verilecektir.

Elemelerin yapılacağı diğer iller nerelerdir?

Türkiye'nin bir çok farklı şehrinde elemeler yapılacak. Şehirler belirlendikçe osesturkiye.com'dan, Facebook ve Twitter sayfamızdan duyurulacaktır.

Elemelere sadece başvuru formu dolduranların arasından beğenilenler mi çağrılıyor yoksa isteyen başvuru yapmadan elemelere katılabiliyor mu? Başvurusu beğenilenler ilerleyen dönemde elemelere davet edilecektir. Fakat dileyen katılımcılar davet beklemeden de elemelere katılabilir.

Yarışma kuralları nelerdir?

Acun Ilıcalı Prodüksiyon AŞ ve bunların taşeron firmalarında çalışanlar, birinci dereceden akrabaları ve aynı evi paylaşanlar, 16 yaşından küçük kişiler ve herhangi bir suçtan bir seneden fazla hapis cezası almış kişiler bu yarışmaya katılamazlar. Bunların aksini kanıtlayan belgeleri sağlamayan kişiler yarışmadan diskalifiye edilebilir veya ödülleri geri alınabilir. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...