Kurtlar Vadisi Pusu'ya bomba transfer

Kurtlar Vadisi Pusu'ya bomba transfer

MAGAZİN Haberleri

Kanal D'nın en iddialı dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'ya Deli Yürek ve Ekmek Teknesi'yle tanınan usta isim Ahmet Yenilmez dahil oldu

Kurtlar Vadisi kadrosuna bir usta oyuncu daha kattı. Daha önce Deli Yürek, Ekmek Teknesi ve Acı Hayat gibi dizilerde rol alan Ahmet Yenilmez, artık Kurtlar Vadisi Pusu'da oynayacak. Daha önce de bir başka usta isim Kayhan Yıldızoğlu'nun kadrosuna katan Kurtlar Vadisi bir transfer daha yapmış oldu. Ahmet Yenilmez'in dizide hangi rolü oynayacağı ise henüz açıklanmadı.


Kurtlar Vadisi Pusu'ya bomba transfer

AHMET YENİLMEZ KİMDİR?
nbsp;
Ahmet Yenilmez (20 Aralık 1966, Ordu), Türk tiyatrocu, aktör, şair ve yazar. 1966'da Ordu'da doğmuş, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme bölümünü bitirmiştir. Üniversite yıllarında tiyatroyla ilgilenmeye başlayan Ahmet Yenilmez birçok oyunda rol aldı. Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Acı Hayat gibi dizilerde rol aldı. Ankara'da bulunan Ahmet Yenilmez Sanat Merkezi'nin kurucusudur.
nbsp;
KURTLAR VADİSİ PUSU 246. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kurtlar Vadisi Pusu 246. bölüm konusu: Polat Alemdar, bir kez daha Brandon ile karşı karşıya gelir. Bu seferki karşılaşmaları o kadar kısa sürmeyecektir. Çünkü konuşacakları çok mesele vardır. Polat'ın Brandon hamlesine karşı cevap gecikmez, Lion timi çoktan alarma geçmiştir. Cahit, Yüce Majeste ile görüşmeye bu kez çok yakın olsa da tehlike peşini bırakmaz. Mankurt hakkındaki gerçekler gün yüzüne çıkmaya başlar. Üstelik ekibi de bu gerçeklerin farkına varmıştır. Fehmi büyük çabayla oluşturduğu konseyin iş başı yapması için sabırsızlanmaktadır. İstanbul sefirliği için görevlendirdiği Pusat ve Baltazar, birbirlerine üstün gelmek için her yolu denemeye başlar.
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...