Meclis'teki kavga neden çıktı?

Meclis'teki kavga neden çıktı?

Politika Haberleri

Şamil Tayyar, HDP'li Hasip Kaplan'ın Meclis'te kavga çıkarmak için uydurduğu bahaneyi anlattı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Meclis'te önceki gün çıkan tartışmayla ilgili oldukça ilginç bir olayı anlattı. Meclis'te vakit doldurmak ve AK Parti'nin önergelerine sıra gelmeden oturumu kapatmak için sudan sebeplerle sürekli olarak kavga çıkarılmaya çalışıldığını söyleyen Şamil Tayyar, HDP'li Hasip Kaplan'la ilgili de oldukça ilginç bir olay anlattı. nbsp;
Şamil Tayyar'ın anlattığına göre olay şöyle gelişti: nbsp;
"Mesai doldurmak için bahaneler bulan, kavgalar çıkaran muhalefet vekilleri son olarak "kapalı oturum" istemişti. Kapalı oturum esnasında Hasip Kaplan laptopundan internete giremediğini söyleyerek itirazlarda bulundu. Oturumu yöneten Bahçekapılı, bunun zaten bir kapalı oturum olduğunu ve mevzuata göre internete erişmesinin mümkün olmadığını söylese de Hasip Kaplan'ı durdurmak mümkün olmadı. Yeniden tartışma çıktı. Böylelikle, muhalefet vekilleri kavga ve tartışma çıkara çıkara oturumun bitiş saatine ulaşmayı başardılar. "
Tayyar, bu açıklamaları, 24 TV'de Melik Yiğitel'in sunduğu "Son Baskı" programında yaptı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...