Karısını ona sarılmadığı için öldürmüş!

Karısını ona sarılmadığı için öldürmüş!

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'daki cinayetin detayları kan dondurdu. Katil koca mahkemede eşini kendisine sarılmadığı için nasıl öldürdüğünü böyle anlattı.

Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi'nde akılalmaz olay! Çay ocağı işletmecisi Ramazan B.'nin (41) 1 Aralık 2014'te 3 çocuk annesi eşi Emine B.'yi (35) ruhsatsız silahla öldürmesi ile ilgili soruşturma tamamlandı. Cumhuriyet başsavcılığının hazırladığı iddianamede; Ramazan B.'nin, Sabah saat 06.30 sıralarında birlikte uyuduğu eşi Emine B.'ye sarılmak istediği ve eşinin buna izin vermemesi üzerine gardıroptan çıkardığı silahla 4 el ateş ederek öldürdüğüne yer verildi. Şüpheli Ramazan B., ifadesinde "Ben yatağın solunda, eşim sağında uyuyordu. Elimi onun üzerine attım. Tepki göstererek elimi çekmemi istedi. O anlık psikolojik etkiyle evde sakladığım silahla uyumakta olan eşime ateş ettim" dedi. Olay sonrası intihar teşebbüsünde bulunan Ramazan B. hakkında, "yakın akrabayı öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Cani kocanın uyuşturucu kullandığı iddia edildi. Diyarbakır 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görünen davanın ilk duruşmasına kadın örgütleri de katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ise dava da müdahil oldu. Çiftin, Diyarbakır'da 6-8 Ekim Kobani olaylarında linç edilip balkondan atılarak öldürülüp daha sonra ateşe verilen Yasin Börü (17) ile aynı aşirete mensup oldukları öğrenildi.
(Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...