Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

11 yaşındaki kayıp kız AVM'de bu halde bulundu!

/ Kaynak: İHA
11 yaşındaki kayıp kız AVM'de bu halde bulundu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Özgecan'ın hunharca öldürülmesi aileleri tedirgin ederken Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 11 yaşındaki bir kız çocuğunun eve dönmemesi polisi alarma geçirdi

Mersin'de yaşanan vahşi cinayetten sonra ailelerin çocukları üzerindeki tedirginliği devam ediyor. Bursa'da kız çocuğu kaybolan bir ailenin yüreği ağzına geldi. Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Yenikent Mahallesi'ndeki evinden okula gitmek için ayrılan 11 yaşındaki R.A., akşam eve dönmedi. Aile, kızlarının okuldan dönmemesi üzerinine polise haber verdi. Yapılan ihbarı değerlendiren ekipler, öğrencinin gidebileceği her yeri aradı. Bütün aramalara rağmen bulunamayan kız öğrenciden sabaha karşı haber geldi.Bir alışveriş merkezinin içinde uyurken güvenlik güçleri tarafından sabaha karşı fark edilen R.A., ailesine teslim edildi. Kızına kavuşan aile, evlatlarının bulunmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. R.A.'nın evine dönmeyip, AVM'ye nasıl ve niçin gittiği araştırılıyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...