Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jazz Enes Kanter'den memnun

/ Kaynak: AA
Jazz Enes Kanter'den memnun

SPOR Haberleri  / AA

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Utah Jazz'ın başantrenörü Quin Snyder, takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Enes Kanter hakkında konuştu

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Utah Jazz'ın başantrenörü Quin Snyder, takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Enes Kanter ile çalışmaktan memnun olduğunu söyledi. Sezon başında Jazz'ın başına geçen Snyder, NBA'in internet sitesinde yer alan açıklamasında, takımın bulunduğu Salt Lake kentinin basınına takas olmak istediğini söyleyen Enes Kanter'e karşı kötü bir şey hissetmediğini belirtti.Kanter ile All-Star arasından önce konuştuğunu bildiren Snyder, iyi bir noktada olduklarını dile getirerek, "Takıma geldiğimden bu yana Enes'e antrenörlük yapmaktan keyif alıyorum. Sanırım genel menajer Dennis Lindsey de dahil kulüp yönetimi adına konuşabilirim, sahip olduğumuz oyunculardan memnunuz" ifadelerini kullandı. 2011-12 sezonundan beri Jazz forması giyen milli basketbolcu Kanter, bu yıl 13,8 sayı ve 7,8 ribauntla her iki istatistikte de kariyerinin en yüksek ortalamalarıyla oynuyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...