Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Amare Stoudemire'ın yeni takımı!

/ Kaynak: AA
Amare Stoudemire'ın yeni takımı!

SPOR Haberleri  / AA

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Dallas Mavericks, iki gün önce New York Knicks'ten ayrılan Amare Stoudemire'ı renklerine bağladığını açıkladı

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Dallas Mavericks, iki gün önce New York Knicks'ten ayrılan Amare Stoudemire'ı renklerine bağladığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, All-Star arasının ardından Knicks ile anlaşarak serbest oyuncu statüsüne geçen 32 yaşındaki Stoudemire, kendisini Mavericks'e bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Mavericks takımının parçası olmanın kendisini heyecanlandırdığını belirten Stoudemire, "Dirk Nowitzki, Tyson Chandler ve diğer önemli basketbolcuların yanında oynamanın, şampiyonluk adına çok büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum" ifadesini kullandı. Kariyerinde 6 kez all-star seçilen ve lige geldiğinden bu yana 20 sayı, 8,2 ribaunt ortalamalarını yakalayan Stoudemire, bu sezon maç başına 12 sayı, 6,8 ribaunt üretiyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...