Ünlü şarkıcı Vanilla Ice hırsızlıktan gözaltında

/ Kaynak: AA
Ünlü şarkıcı Vanilla Ice hırsızlıktan gözaltında

MAGAZİN Haberleri  / AA

Amerikalı şarkıcı Vanilla Ice, Florida'da terk edilmiş bir evi soymaktan gözaltına alındı.

Polis, gerçek adı Robert Van Winkle olan ve 1990 yılında "Ice Ice Baby" şarkısıyla yıldızı parlayan 47 yaşındaki Vanilla Ice'ın, gözaltına alındıktan sonra 6 bin dolar kefaletle serbest bırakıldığını, haczedilmiş ipotekli evden çaldığı bazı eşyaların şarkıcının evinde bulunduğunu açıkladı. Vanilla Ice'ın, soyduğu evin yanındaki binada bir ev dekorasyonu programı için çalıştığı belirtildi. Şarkıcı, DIY Network kanalında "The Vanilla Ice Project" programını da sunuyor. Şarkıcı, WPTV'ye yaptığı açıklamada, olayın bir "yanlış anlaşılma" olduğunu söyledi.


VANILLA ICE KİMDİR?
Van Winkle, 1969'de sekreter ve müzik öğretmeni olan bir anneye ve 4 yaşında aileyi terkeden bir babaya doğdu. Özellikle lise yıllarında break dans'a ilgi duyan Van Winkle, özellikle 80'lerin sonlarına doğru, dans ve vokal stiliyle, birçok kişinin dikkatini çekmeye başladı. 1989'da ilk albümü "Hooked"u yayınlayan Vanilla Ice, her ne kadar albümü başarılı olamasa da, sesini duyurmayı başardı.



MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...