Florya'da 1.1 milyon euroluk imza!

Florya'da 1.1 milyon euroluk imza!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın devre arasında yollarını ayırmak için büyük çapa harcadığı Eboue, Florya'da neşe saçıyor.

Taraftara bol bol imza dağıtan oyuncu sezon sonunda gidecek. Galatasaray'ın devre arasında yollarını ayırmak için büyük çaba harcadığı Fildişili futbolcu Emmanuel Eboue, yoğun baskılara rağmen sarı-kırmızılılara veda etmezken önemli bir parayı da cebine koydu. Ligin ilk devresinde hiçbir maça çıkmadan 1 milyon 100 bin euroyu kasasına koyan 31 yaşındaki futbolcu, ikinci yarıda da aynı parayı alacak. Cesare Prandelli ve Ünal Aysal döneminde A2 takımına gönderilen Eboue'nin durumu merak ediliyordu.


FLORYA'DA İMZA DAĞITIYOR!
2011 yılında Arsenal'den transfer edilen ve Galatasaray'daki son sezonunu geçiren Eboue, forma giymemesine rağmen keyifli olduğu gözleniyor. Florya'da genç oyuncularla sık sık vakit geçiren Fildişili, antrenman sonralarında da taraftarlara imza dağıtıyor. Sezon sonuna kadar kendisini hazır tutacak ve idmanlara katılacak olan Eboue, bu süreçte önemli bir gelir elde edecek. Sarı-kırmızılı taraftarlar mali sıkıntılara rağmen ayrılmayan Eboue'ye tepki gösterirken, oyuncu ise, "Taraftarlar beni tanıyor ve kötü olmadığımı biliyorlar" sözleriyle kendisini haklı gösteriyor.


AĞLADI, YIKILDI, O AN...
Kendisine gösterilen ilgiden memnuniyet duyan sağ bek oyuncusu sezon sonuna kadar Galatasaray'dan parasını aldıktan sonra yeni takım arayışlarına girecek. Şu ana kadar bunu dert etmeyen ve yalnızca maç başına aldığı 10 bin euroyu kaçıran Eboue, kadro dışı bırakıldıktan sonra gözyaşlarına boğulmuştu. Konu hakkında açıklamalar yapan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise yabancı sınırlamasının değişmesine rağmen Eboue ile yolların ayrılacağını doğrulayarak, "Eboue kendisi çalışıyor. Sezon sonunda da kontratı bitiyor ve ayrılacak" sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...