Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BEDAŞ'tan kesinti açıklaması

/ Kaynak: DHA
BEDAŞ'tan kesinti açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş elektrik kesintileri ile ilgili açıklama yaptı.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.: "BEDAŞ oluşan arızalara zamanında müdahale etmek için tüm imkanlarını seferber etmiş durumdadır. Enerjisiz kalan abonelerimize gün içerisinde enerji verilmesi için çalışmalar aralıksız devam etmektedir"
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş., yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki bazı bölgelerde elektrik kesintileri meydana geldiğini belirterek, arızalara zamanında müdahale etmek için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti.
BEDAŞ'tan yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Son üç gündür İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartlarına bağlı olarak, İstanbul Avrupa Yakası'nın bazı lokasyonlarında elektrik kesintileri meydana gelmiştir. BEDAŞ Genel Müdürlüğü, Çağrı Merkezi ve Saha Ekiplerinin koordinasyonuyla arızalar giderilmektedir. Bazı bölgelerde yaşanan ulaşım sorunlarına rağmen BEDAŞ oluşan arızalara zamanında müdahale etmek için tüm imkanlarını seferber etmiş durumdadır. Enerjisiz kalan abonelerimize gün içerisinde enerji verilmesi için çalışmalar aralıksız devam etmektedir."


GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...