Isınmak için girdikleri gözetleme evini yaktılar

/ Kaynak: İHA
Isınmak için girdikleri gözetleme evini yaktılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Afyonkarahisar'da, ormanlık alanı korumak amacıyla kullanılan bir gözetleme evi, kimliği belirsiz kişiler tarafından yakıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Tacı Ahmet Mahallesi Hıdırlık Tepesi mevkisinde meydana geldi. Uzun yıllar önce tepedeki ormanlık alanı korumak amacı ile yapıldığı belirtilen gözetleme evine, iddialara göre ısınmak amacıyla giren kimliği belirsiz kişiler tarafından yakılan ateş yangına neden oldu. Kısa sürede alevlere teslim olan ahşap evdeki yangına Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Arazinin engebeli ve yangının tepede olması nedeniyle çok zor şartlar altında müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını yarım saatlik bir sürede söndürmeyi başardı. Yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi. nbsp;



YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...